4000 1346 post@tiforalle.no

Anders

Fysioterapeut Bestill timeLes mer

Anders Vien

Fysioterapeut ved Trondheim Idrettsklinikk og Norges Orienteringsforbund

 

Ferdigutdannet som første nordmann med en Master of Physiotherapy fra the University of Sydney i 2010. 16 års bakgrunn som skihopper samt en bachelor grad fra Norges Idrettshøgskole fra 2002-2005 med spesialisering innen trenerrollen.

Mini CV:

Befalsskolen for infanteriet 99-00, Norges Idrettshøgskole 02-05 og the University of Sydney 08-10. Fysioterapeut med erfaring fra ortopedisk avdeling Ullevål sykehus, spesialistklinikk innen migrene og hodepine, fotball på elite nivå, rugby, og skihopping. Jobber ved siden av klinikken som fysioterapeut for Norges Orienteringslandslag.

Spesialisering:

Anders har med sin erfaring spesialisert seg på rygg- og nakkeproblematikk i tillegg til hodepine, men ser daglig pasienter med behov for opptrening av andre skader/plager. Han benytter flere manuelle teknikker ved siden av trening i sin behandling. Tilpassing av ortopediske såler, IMS (intramuskulær stimulering/triggerpunktbehandling med nåler) og løpsanalyse.

Egen idrettserfaring:

Fotball, turn, tennis og skihopping.

Egne interesser:

Trening, laksefisker fra 1. juni til 31. august. Har i de senere år bedrevet mye klatring både ute og inne, men trives først og fremst med ski på beina i ulike sammenhenger, nå som mosjonist.

 

Send meg en melding eller
bestill en time under

Send meg en melding

2 + 4 =

Anders Vien

Anders Vien

Fysioterapi med master

Bestill en time 

%

Hva sier kundene?

Eksepsjonell god behandling og faglig integritet.

Tusen takk for en eksepsjonell god behandling på min første time i går. Jeg opplevde meget høy grad av faglig kompetanse og fokus på fakta gjennom rene resultater på tester. I tillegg ble jeg spesielt imponert over pågangsmotet og at du konfererte med fastlegen min som henviste meg til videre utredning. Det vitner om stor Les videre

Jonas

Bedre livskvalitet

Har du noe på hjertet?

Siste fra Facebook

Vår dyktige og herlige fysioterapeut Gaute Sunde har bursdag i dag! Gratulerer med dagen 😀🎉 ...

View on Facebook