4000 1346 post@tiforalle.no

Andrea

Personlig trener (PT) | Gruppeinstruktør | Kostholdsveileder. Bestill timeLes mer

Andrea Tangen

Personlig trener (PT) | gruppeinstruktør | kostholdsveileder.

 

Utdannet innen idrett og pedagogikk ved HINT og NTNU, samt fitnessfag ved Norges Idrettshøgskole; grunnfag, treningsveileder og personlig trener. Hun har i tillegg et bredt spekter av kurs inne bl.a trening med kettlebells, avansert styrketrening og livsstilsendring.

Mini CV:

Hun har jobbet i treningssenterbransjen i snart 15 år, og har bred erfaring med ulike gruppetimer i sal og sykkel, individuell tilrettelegging av trening for alle aldersgrupper, personlig trener og livsstilsendring.

Spesialisering / Kompetanse:

Ved Trondheim Idrettsklinikk tilbyr Andrea kurs innen vektreduksjon/livsstilsendring, personlig trening i grupper og personlig trening. Hun samarbeider tett med klinikkens testansvarlig, og vil kunne sy sammen pakker som også inkluderer testing av bl.a oksygenopptak og laktatprofil. Hun er opptatt av å kunne benytte både klinikkens fasiliteter og de fantastiske mulighetene utendørs i Granåsen.

Andrea ønsker å finne hver enkelts nøkkel til motivasjon som gir varig aktivitet og trening. Hun er kjent for å være tydelig i sin kommunikasjon, og er dyktig til å optimalisere treningsopplegget for hver enkelt.

Send meg en melding

9 + 10 =

Andrea Tangen

Personlig trener og kostholdsveileder

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Følg oss på twitter

Bestill en time 

Hva sier kundene?

Eksepsjonell god behandling og faglig integritet.

Tusen takk for en eksepsjonell god behandling på min første time i går. Jeg opplevde meget høy grad av faglig kompetanse og fokus på fakta gjennom rene resultater på tester. I tillegg ble jeg spesielt imponert over pågangsmotet og at du konfererte med fastlegen min som henviste meg til videre utredning. Det vitner om stor Les videre

Jonas

Bedre helse

Har du noe på hjertet?

Siste fra Facebook

Vår dyktige og herlige fysioterapeut Gaute Sunde har bursdag i dag! Gratulerer med dagen 😀🎉 ...

View on Facebook