4000 1346 post@tiforalle.no

Fysioterapi | Rehabilitering

Trondheim Idrettsklinikks fysioterapeuter har solid komptetanse innen diagnostikk og kartlegging av årsak til smerter og plager, og behandling av disse.

Vi har lang erfaring med opptrening og rehabilitering etter akutte skader, belastningsrelaterte og kroniske lidelser, samt etter ortopediske operasjoner.

Vi tilbyr profesjonell medisinsk treningsterapi, slyngetrening, trening med kettlebells, basistrening og styrke –og utholdenhetstrening.

Når det er indikasjon for at annen behandling vil redusere behandlingstiden, tilbyr vi også andre behandlingsmetoder, f.eks triggerpunktbehandling med nåler/ IMS, mobilisering av ledd, kinesiotape og tilpassing av såler. En grundig undersøkelse med sykehistorie, funksjonsvurdering og spesifikke tester utgjør fysioterapeutens fundament for valg av opptrening, behandling og forebyggende tiltak.

Ved Trondheim Idrettsklinikk er aktiv rehabilitering/trening den viktigste behandlingsmetoden og vektlagt i all form for tilnærming. Aktivitetsmedisin er godt dokumentert vitenskapelig, og vi mener det vil gi deg som pasient den beste forutsetningen for å bli frisk/skadefri og uavhengig av videre oppfølging av behandlere. Vi setter deg som pasient i sentrum for å finne og hjelpe deg med dine behov.

Espen Kveli

Jeg kan hjelpe

Nina Stiles

Jeg kan hjelpe

Helge Pedersen

Jeg kan hjelpe

Gunnvor Halmøy

Jeg kan hjelpe

Gaute Alstad Sunde

Jeg kan hjelpe

Øyvind Skarsaune

Jeg kan hjelpe

Glenn Angelsen

Jeg kan hjelpe

Anders Vien

Jeg kan hjelpe

Gunhild Hervik Thorbjørnsen

Jeg kan hjelpe

Bestill en time 

Rehabilitering

Trondheim Idrettsklinikks behandlere har svært god kompetanse innen diagnostikk og kartlegging av årsak til smerte og plager.

Fysioterapi

Bestill en time 

Ved behov i arbeidslivet har fysioterapeutene her erfaring med, og kan være rådgivende og veiledende i forhold til arbeidsplassens utforming, arbeidsutstyr, organisering og tilrettelegging av arbeidet og funksjonell kroppsbruk. Dette for å bidra til å skape helsefremmende arbeidsplasser og forebygge muskel- og skjelettplager.

Ved Trondheim Idrettsklinikk vektlegger vi tverrfaglig arbeid. Vi samarbeider tett med legene i samme etasje, samt med fagpersoner i Olympiatoppen Midt-Norge. Vi er engasjerte som fysioterapeuter i regional- og nasjonal toppidrett og er opptatt av nært samarbeid med våre pasienters eventuelle trenere og pårørende for å optimalisere treningen under rehabiliteringen.

Trondheim Idrettsklinikk tilbyr fysioterapi utøvet av offentlig autoriserte fysioterapeuter i tråd med Helsepersonelloven og Norsk Fysioterapeutforbunds retningslinjer. Tilbudet drives både med og uten støtte / refusjon fra det offentlige, men du må ikke nødvendigvis ha henvisning fra lege for å komme til oss.

 

Velkommen!

Siste fra Facebook

Mange anser bevegelighet som en naturlig del av oppvarming før trening. Spørsmålet er hvor bevisst trenere og utøvere er med tanke på øvelsesutvalg, utførelse og effekt. Kan økt bevegelighet redusere risiko for skade og bedre forutsetninger for optimal teknikk? VI tar presentasjonen og diskusjonen teoretisk, med påfølgende presentasjon praktisk av hvordan bevegelighet kan brukes som oppvarming og restitusjon.

Temakvelden er åpen for alle; enten du er utøver, mosjonist, trener, helsepersonell eller bare nysgjerrig!

Det er begrenset med antall plasser, så her er det først til mølla!

Pris: 150 kr

Bindende påmelding via e-post til post@tiforalle.no
...

Temakveld: kan bevegelighet påvirke prestasjon&teknikk i idrett?

april 10, 2018, 5:30pm - april 10, 2018, 7:30pm

Mange anser bevegelighet som en naturlig del av oppvarming før trening. Spørsmålet er hvor bevisst trenere og utøvere er med tanke på øvelsesutvalg, utførelse og effekt. Kan økt bevegelighet redusere risiko for skade og bedre forutsetninger for optimal teknikk? VI tar presentasjonen og diskusjonen teoretisk, med påfølgende presentasjon praktisk av hvordan bevegelighet kan brukes som oppvarming og restitusjon. Temakvelden er åpen for alle; enten du er utøver, mosjonist, trener, helsepersonell eller bare nysgjerrig! Det er begrenset med antall plasser, så her er det først til mølla! Pris: 150 kr Bindende påmelding via e-post til post@tiforalle.no

View on Facebook