4000 1346 post@tiforalle.no

Gaute

Fysioterapeut | Daglig leder | Partner Bestill timeLes mer

Gaute Alstad Sunde

Fysioterapeut | daglig leder | partner
i Trondheim Idrettsklinikk

Prosjektansvarlig basistrening Olympiatoppen Midt-Norge
Fysioterapeut/ medisinsk koordinator Byåsen Håndball Elite

 

Mini CV:

Ferdigutdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Sør-Trøndelag i 2004.

Idrett –og kroppsøvingutdanning ved Høgskolen i Nord-Trøndelag.

Jobbet i kommunehelsetjeneste, rehabilitering, psykiatri og i privat praksis siden 2005.

Fysioterapeut i privat praksis siden 2005. Fysioterapeut og medisinsk koordinator for Byåsen Håndball Elite siden 2010. Engasjement i Norges Håndballforbund siden 2013, som basistrener for landslagsutøvere, både aldersbestemt og senior. Prosjektleder basistrening Olympiatoppen Midt-Norge fra 2015. Holder kurs i bl.a undersøkelse og opptrening av skulder, og prestasjonsfremmende/ skadeforebyggende trening.

 

Spesialisering / Kompetanse:

Idrettsfysioterapi. Høy kompetanse innen MTT (medisinsk treningsterapi), slyngetrening, kettlebells og annen basistrening, motorisk testing/ screening, løpsanalyse og spesialtilpasning av såler, IMS (intramuskulær stimulering/ triggerpunktbehandling med nåler), kinesiotape, vurdering av kontorarbeidsplass.

 

Egen idrettserfaring:

Mange år som aktiv fotballspiller og skiløper. Nå mosjonist ski, løp og styrketrening. Ski –og fotballtrener for barn.

 

Send meg en melding

4 + 9 =

Gaute Alstad Sunde

Gaute Alstad Sunde

Fysioterapeut | Daglig leder | Partner

Bestill en time 

Hva sier kundene?

Løftet treningen min til et nytt nivå

Jeg har opplevd Andrea som en personlig trener med mye kunnskap og entusiasme for trening, spesielt funksjonell styrketrening. Hun hjalp meg med å finne fram til treningsformer jeg virkelig elsker og samtidig har gitt meg veldig gode resultater! Hun har vært både lydhør for tilbakemeldinger fra meg samtidig som hun har pushet meg videre og Les videre

Espen 5. januar 2015

Behandling og rehabilitering

Siste fra Facebook

Mange anser bevegelighet som en naturlig del av oppvarming før trening. Spørsmålet er hvor bevisst trenere og utøvere er med tanke på øvelsesutvalg, utførelse og effekt. Kan økt bevegelighet redusere risiko for skade og bedre forutsetninger for optimal teknikk? VI tar presentasjonen og diskusjonen teoretisk, med påfølgende presentasjon praktisk av hvordan bevegelighet kan brukes som oppvarming og restitusjon.

Temakvelden er åpen for alle; enten du er utøver, mosjonist, trener, helsepersonell eller bare nysgjerrig!

Det er begrenset med antall plasser, så her er det først til mølla!

Pris: 150 kr

Bindende påmelding via e-post til post@tiforalle.no
...

Temakveld: kan bevegelighet påvirke prestasjon&teknikk i idrett?

april 10, 2018, 5:30pm - april 10, 2018, 7:30pm

Mange anser bevegelighet som en naturlig del av oppvarming før trening. Spørsmålet er hvor bevisst trenere og utøvere er med tanke på øvelsesutvalg, utførelse og effekt. Kan økt bevegelighet redusere risiko for skade og bedre forutsetninger for optimal teknikk? VI tar presentasjonen og diskusjonen teoretisk, med påfølgende presentasjon praktisk av hvordan bevegelighet kan brukes som oppvarming og restitusjon. Temakvelden er åpen for alle; enten du er utøver, mosjonist, trener, helsepersonell eller bare nysgjerrig! Det er begrenset med antall plasser, så her er det først til mølla! Pris: 150 kr Bindende påmelding via e-post til post@tiforalle.no

View on Facebook