4000 1346 post@tiforalle.no

GLENN

Kiropraktor Bestill timeLes mer

Glenn Angelsen

Kiropraktor

Ferdigutdannet kiropraktor ved Macquarie University, Sydney, Australia i 2006. Erfaring fra privat praksis ved 3 klinikker i Bærum og Ullensaker, samt fra Størseth Kiropraktorsenter i Trondheim siden 2010.

Mini CV:

Har i dag engasjement som kiropraktor på Trondheim Idrettsklinikk og Ørland Legesenter, ved siden av egen praksis ved Størseth Kiropraktorsenter i Midtbyen. Tidligere jobbet ved Risvollan Medisinske Senter. Erfaring med behandling alle pasientgrupper, alt fra «mannen i gata» til eliteutøvere i flere idrettsgrener, og har et godt nettverk innenfor idrettsmedisin og rehabilitering.

Spesialisering / Kompetanse:

Medlem av NKF (Norsk Kiropraktorforening) og NIKF (Norsk IdrettsKiropraktiske Forening).

Egen idrettserfaring:

Mange år som aktiv fotballspiller, og noen år som friidrettsutøver og skiløper. Nå mosjonist ski, løp og styrketrening.

 

Send meg en melding eller
bestill en time under

Send meg en melding

12 + 7 =

Glenn Angelsen

Glenn Angelsen

Kiropraktor

Bestill en time 

%

Hva sier kundene?

Løftet treningen min til et nytt nivå

Jeg har opplevd Andrea som en personlig trener med mye kunnskap og entusiasme for trening, spesielt funksjonell styrketrening. Hun hjalp meg med å finne fram til treningsformer jeg virkelig elsker og samtidig har gitt meg veldig gode resultater! Hun har vært både lydhør for tilbakemeldinger fra meg samtidig som hun har pushet meg videre og Les videre

Espen 5. januar 2015

Behandling og rehabilitering

Siste fra Facebook

Mange anser bevegelighet som en naturlig del av oppvarming før trening. Spørsmålet er hvor bevisst trenere og utøvere er med tanke på øvelsesutvalg, utførelse og effekt. Kan økt bevegelighet redusere risiko for skade og bedre forutsetninger for optimal teknikk? VI tar presentasjonen og diskusjonen teoretisk, med påfølgende presentasjon praktisk av hvordan bevegelighet kan brukes som oppvarming og restitusjon.

Temakvelden er åpen for alle; enten du er utøver, mosjonist, trener, helsepersonell eller bare nysgjerrig!

Det er begrenset med antall plasser, så her er det først til mølla!

Pris: 150 kr

Bindende påmelding via e-post til post@tiforalle.no
...

Temakveld: kan bevegelighet påvirke prestasjon&teknikk i idrett?

april 10, 2018, 5:30pm - april 10, 2018, 7:30pm

Mange anser bevegelighet som en naturlig del av oppvarming før trening. Spørsmålet er hvor bevisst trenere og utøvere er med tanke på øvelsesutvalg, utførelse og effekt. Kan økt bevegelighet redusere risiko for skade og bedre forutsetninger for optimal teknikk? VI tar presentasjonen og diskusjonen teoretisk, med påfølgende presentasjon praktisk av hvordan bevegelighet kan brukes som oppvarming og restitusjon. Temakvelden er åpen for alle; enten du er utøver, mosjonist, trener, helsepersonell eller bare nysgjerrig! Det er begrenset med antall plasser, så her er det først til mølla! Pris: 150 kr Bindende påmelding via e-post til post@tiforalle.no

View on Facebook