4000 1346 post@tiforalle.no

Gunhild

Fysioterapeut Bestill timeLes mer

Gunhild Hervik Thorbjørnsen

Fysioterapeut

 

Over 10 års erfaring med variert fysioterapi gjennom allmenn privat praksis, ortopedisk rehabilitering, behandling av sykelig overvekt og bedriftshelsetjeneste. Jobbet med variert gruppe- og individuell trening i over 20 år, herunder pilates og turn. Jobber også som trener i Trondheims Turnforening.

Mini CV:

Utdannet fysioterapeut ved høgskolen i Oslo, med mastergrad fra Universitetet i Bergen. Bachelor ballettpedagog ved Den Norske Balletthøgskole. Treningslære ved Høgskolen i Molde. Sertifisert fysioterapeut med Akupunktur Kompetanse fra Norsk Forening for Medisinsk Akupunktur.

 

Spesialisering / Kompetanse:

Under spesialisering i idrettsfysioterapi. Fullført kursstige i bruk av Redkord stabiliserende slyngetrening. Skrevet masteroppgave med tema helserelatert livskvalitet ved svingende kroppsvekt.

 

Egen idrettserfaring/ interesser:

Har danset klassisk ballett og moderne dans i en årrekke, samt andre danseformer. Bedriver på hobbybasis langrenn, klatring, kajakk og friluftsliv, samt fullført ett maraton.

 

Send meg en melding eller
bestill en time under

Send meg en melding

11 + 3 =

Gunhild Hervik Thorbjørnsen

Gunhild Hervik Thorbjørnsen

Fysioterapeut

Bestill en time 

%

Hva sier kundene?

Løftet treningen min til et nytt nivå

Jeg har opplevd Andrea som en personlig trener med mye kunnskap og entusiasme for trening, spesielt funksjonell styrketrening. Hun hjalp meg med å finne fram til treningsformer jeg virkelig elsker og samtidig har gitt meg veldig gode resultater! Hun har vært både lydhør for tilbakemeldinger fra meg samtidig som hun har pushet meg videre og Les videre

Espen 5. januar 2015

Behandling og rehabilitering

Siste fra Facebook

Mange anser bevegelighet som en naturlig del av oppvarming før trening. Spørsmålet er hvor bevisst trenere og utøvere er med tanke på øvelsesutvalg, utførelse og effekt. Kan økt bevegelighet redusere risiko for skade og bedre forutsetninger for optimal teknikk? VI tar presentasjonen og diskusjonen teoretisk, med påfølgende presentasjon praktisk av hvordan bevegelighet kan brukes som oppvarming og restitusjon.

Temakvelden er åpen for alle; enten du er utøver, mosjonist, trener, helsepersonell eller bare nysgjerrig!

Det er begrenset med antall plasser, så her er det først til mølla!

Pris: 150 kr

Bindende påmelding via e-post til post@tiforalle.no
...

Temakveld: kan bevegelighet påvirke prestasjon&teknikk i idrett?

april 10, 2018, 5:30pm - april 10, 2018, 7:30pm

Mange anser bevegelighet som en naturlig del av oppvarming før trening. Spørsmålet er hvor bevisst trenere og utøvere er med tanke på øvelsesutvalg, utførelse og effekt. Kan økt bevegelighet redusere risiko for skade og bedre forutsetninger for optimal teknikk? VI tar presentasjonen og diskusjonen teoretisk, med påfølgende presentasjon praktisk av hvordan bevegelighet kan brukes som oppvarming og restitusjon. Temakvelden er åpen for alle; enten du er utøver, mosjonist, trener, helsepersonell eller bare nysgjerrig! Det er begrenset med antall plasser, så her er det først til mølla! Pris: 150 kr Bindende påmelding via e-post til post@tiforalle.no

View on Facebook