4000 1346 post@tiforalle.no

Gunhild

Fysioterapeut Bestill timeLes mer

Gunhild Hervik Thorbjørnsen

Fysioterapeut

 

Over 10 års erfaring med variert fysioterapi gjennom allmenn privat praksis, ortopedisk rehabilitering, behandling av sykelig overvekt og bedriftshelsetjeneste. Jobbet med variert gruppe- og individuell trening i over 20 år, herunder pilates og turn. Jobber også som trener i Trondheims Turnforening.

Mini CV:

Utdannet fysioterapeut ved høgskolen i Oslo, med mastergrad fra Universitetet i Bergen. Bachelor ballettpedagog ved Den Norske Balletthøgskole. Treningslære ved Høgskolen i Molde. Sertifisert fysioterapeut med Akupunktur Kompetanse fra Norsk Forening for Medisinsk Akupunktur.

 

Spesialisering / Kompetanse:

Under spesialisering i idrettsfysioterapi. Fullført kursstige i bruk av Redkord stabiliserende slyngetrening. Skrevet masteroppgave med tema helserelatert livskvalitet ved svingende kroppsvekt.

 

Egen idrettserfaring/ interesser:

Har danset klassisk ballett og moderne dans i en årrekke, samt andre danseformer. Bedriver på hobbybasis langrenn, klatring, kajakk og friluftsliv, samt fullført ett maraton.

 

Send meg en melding eller
bestill en time under

Send meg en melding

11 + 8 =

Gunhild Hervik Thorbjørnsen

Gunhild Hervik Thorbjørnsen

Fysioterapeut

Bestill en time 

%

Hva sier kundene?

Eksepsjonell god behandling og faglig integritet.

Tusen takk for en eksepsjonell god behandling på min første time i går. Jeg opplevde meget høy grad av faglig kompetanse og fokus på fakta gjennom rene resultater på tester. I tillegg ble jeg spesielt imponert over pågangsmotet og at du konfererte med fastlegen min som henviste meg til videre utredning. Det vitner om stor Les videre

Jonas

Bedre livskvalitet

Har du noe på hjertet?

Siste fra Facebook

Vår dyktige og herlige fysioterapeut Gaute Sunde har bursdag i dag! Gratulerer med dagen 😀🎉 ...

View on Facebook