4000 1346 post@tiforalle.no

Gunnvor

Fysioterapeut | Partner Bestill timeLes mer

Gunnvor Halmøy

Fysioterapeut og partner i Trondheim Idrettsklinikk AS.

Fysioterapeut og fagperson i Olympiatoppen Midt-Norge, samt fysioterapeut på damelandslaget i fotball. Spesialist i Idrettsfysioterapi NFF.

Ferdigutdannet i Bergen 1993 og har jobbet i spesialhelsetjenesten med barn, kommune-helsetjenesten, bedriftshelsetjenesten, men har i hovedsak jobbet i privatpraksis. Siden 1997 vært engasjert som fysioterapeut på toppnivå i norsk fotball – toppserie, tippeliga, forskjellige fotballandslag på gutte- og jentesiden samt A-landslag kvinner.

 

Mini CV:

I tippeligaen jobbet hun heltid som medisinsk leder i Idrettsklubben Start. I Byåsen håndball elite jobbet hun som fysioterapeut/fysisk trener. I dag er hun også ansatt som lagspillkoordinator, screeningsansvarlig, basistrener og fysioterapeut ved OLT Midt-Norge. Holder kurs i bl.a undersøkelse og opptrening av knær, og prestasjonsfremmende/ skadeforebyggende trening.

Spesialisering / kompetanse:

Idrettsfysioterapi. Kompetanse innen trening og rehabilitering, basistrening, motorisk testing/ screening, IMS (intramuskulær stimulering/ triggerpunktbehandling med nåler), behandling av barn og kvinner.

Egne interesser:

Trening ute og inne med squash, fotball, løp i skog og mark samt ski/alpint.

 

Send meg en melding eller
bestill en time under

Send meg en melding

3 + 15 =

Gunnvor Halmøy

Gunnvor Halmøy

Fysioterapeut | Partner

Bestill en time 

%

Hva sier kundene?

Eksepsjonell god behandling og faglig integritet.

Tusen takk for en eksepsjonell god behandling på min første time i går. Jeg opplevde meget høy grad av faglig kompetanse og fokus på fakta gjennom rene resultater på tester. I tillegg ble jeg spesielt imponert over pågangsmotet og at du konfererte med fastlegen min som henviste meg til videre utredning. Det vitner om stor Les videre

Jonas

Bedre livskvalitet

Har du noe på hjertet?

Siste fra Facebook

Vår dyktige og herlige fysioterapeut Gaute Sunde har bursdag i dag! Gratulerer med dagen 😀🎉 ...

View on Facebook