4000 1346 post@tiforalle.no

Gunnvor

Fysioterapeut | Partner Bestill timeLes mer

Gunnvor Halmøy

Fysioterapeut og partner i Trondheim Idrettsklinikk AS.

Fysioterapeut og fagperson i Olympiatoppen Midt-Norge, samt fysioterapeut på damelandslaget i fotball. Spesialist i Idrettsfysioterapi NFF.

Ferdigutdannet i Bergen 1993 og har jobbet i spesialhelsetjenesten med barn, kommune-helsetjenesten, bedriftshelsetjenesten, men har i hovedsak jobbet i privatpraksis. Siden 1997 vært engasjert som fysioterapeut på toppnivå i norsk fotball – toppserie, tippeliga, forskjellige fotballandslag på gutte- og jentesiden samt A-landslag kvinner.

 

Mini CV:

I tippeligaen jobbet hun heltid som medisinsk leder i Idrettsklubben Start. I Byåsen håndball elite jobbet hun som fysioterapeut/fysisk trener. I dag er hun også ansatt som lagspillkoordinator, screeningsansvarlig, basistrener og fysioterapeut ved OLT Midt-Norge. Holder kurs i bl.a undersøkelse og opptrening av knær, og prestasjonsfremmende/ skadeforebyggende trening.

Spesialisering / kompetanse:

Idrettsfysioterapi. Kompetanse innen trening og rehabilitering, basistrening, motorisk testing/ screening, IMS (intramuskulær stimulering/ triggerpunktbehandling med nåler), behandling av barn og kvinner.

Egne interesser:

Trening ute og inne med squash, fotball, løp i skog og mark samt ski/alpint.

 

Send meg en melding eller
bestill en time under

Trondheim Idrettsklinikk

Send meg en melding

1 + 3 =

Gunnvor Halmøy

Gunnvor Halmøy

Fysioterapeut | Partner

Bestill en time 

%

Hva sier kundene?

Løftet treningen min til et nytt nivå

Jeg har opplevd Andrea som en personlig trener med mye kunnskap og entusiasme for trening, spesielt funksjonell styrketrening. Hun hjalp meg med å finne fram til treningsformer jeg virkelig elsker og samtidig har gitt meg veldig gode resultater! Hun har vært både lydhør for tilbakemeldinger fra meg samtidig som hun har pushet meg videre og Les videre

Espen 5. januar 2015

Behandling og rehabilitering

Siste fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.