4000 1346 post@tiforalle.no

MØT TEAMET

#tiforalle

Behandling og rehabilitering

Kontakt Idrettsklinikken

Trondheim Idrettsklinikk er lokalisert i Toppidrettssenteret i Granåsen. Vi er åtte fysioterapeuter, en kiropraktor, en personlig trener/ kostholdsveileder og en utholdenhetsekspert/ testansvarlig.

Vi er et privat fysioterapiinstitutt eid av tre fysioterapeuter (Gunnvor HalmøyGaute Alstad Sunde og Øyvind Skarsaune), Olympiatoppen Midt-Norge og Sør-Trøndelag Idrettskrets.

I tillegg til dette, arrangerer og tilbyr vi kurs og seminar innen trening, helse, livsstil og rehabilitering. Dette er ulike kurs/ seminarer med stor variasjon i tema, og er rettet mot både fysioterapeuter/ andre behandlere, idrettsutøvere/ mosjonister, trenere/ foreldre/ lag i topp og bredde.

Trondheim Idrettsklinikk har et stort engasjement for skadeforebygging og prestasjonsutvikling. Vi tilbyr derfor samarbeidsavtaler med klubb/ lag. Vi skreddersyr pakkeløsninger som møter klubbens eller lagets behov. Vi tilbyr praktisk og teoretisk undervisning om basistrening, skadeforebygging, styrketrening, kosthold/ restitusjon, akuttbehandling av skader og enkle tapeteknikker. Om ønskelig, kan vi også lage individuelle opplegg, og følge utøvere over tid.

Ved behov i arbeidslivet har fysioterapeutene her erfaring med, og kan være rådgivende og veiledende i forhold til arbeidsplassens utforming, arbeidsutstyr, organisering og tilrettelegging av arbeidet og funksjonell kroppsbruk. Vi bidrar også inn mot bedriftsarrangement, der vi tilbyr foredrag med ulike tema, eller motiverende treningsøkter med en artig vri.

Vi har moderne lokaler med fem store behandlingsrom, stor treningssal, garderobe med dusj og gratis parkering med god kapasitet. Vårt nøkkelkortsystem gjør at våre flotte treningsfasiliteter kan benyttes både av pasienter i opptrening og av andre, både i og utenfor instituttets åpningstider.

Vi har et nært samarbeid med Granåsen legesenter som ligger vegg i vegg, samt med andre leger i hele Trondheim.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Nina Stiles

Jeg kan hjelpe

Andrea Næss

Jeg kan hjelpe

Anne Tamlag

Jeg kan hjelpe

Gaute Alstad Sunde

Jeg kan hjelpe

Glenn Angelsen

Jeg kan hjelpe

Jørgen Danielsen

Jeg kan hjelpe

Maja Gunhild Olsen

Jeg kan hjelpe

Anders Vien

Jeg kan hjelpe

Espen Kveli

Jeg kan hjelpe

Helge Pedersen

Jeg kan hjelpe

Gunnvor Halmøy

Jeg kan hjelpe

Velkommen!

Hva sier kundene?

Eksepsjonell god behandling og faglig integritet.

Tusen takk for en eksepsjonell god behandling på min første time i går. Jeg opplevde meget høy grad av faglig kompetanse og fokus på fakta gjennom rene resultater på tester. I tillegg ble jeg spesielt imponert over pågangsmotet og at du konfererte med fastlegen min som henviste meg til videre utredning. Det vitner om stor faglig integritet.

Jonas 18. desember 2014

Kunnskap

Vi gjennomfører en grundig forundersøkelse og samtale for å kunne sette en korrekt diagnose og starte riktig behandling.

Trondheim Idrettsklinikks fysioterapeuter og fagpersonell har sterk kompetanse innen diagnostikk og kartlegging av årsak til smerte. Vi tilbyr komplett medisinsk treningsterapi, slyngetrening, trening med kettlebells, basistrening og styrke –og utholdenhetstrening

Metode

Trondheim Idrettsklinikk utøver en aktivitetsbasert fysioterapi og behandling med fokus på individet.

Våre behandlinger har et sterkt fokus på individet og tar utgangspunkt i din situasjon, dine utfordringer og dine plager.

Til timebestilling 

Siste fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.