4000 1346 post@tiforalle.no

Kiropraktor

Vår kiropraktor har bred erfaring innen diagnostikk og kartlegging av årsak til smerter og plager.

Vår kiropraktor Glenn kan behandle: Ryggsmerter, migrene, isjias, nakkesmerter, hodepine, kjevesmerter, armsmerter, skuldersmerter, brystsmerter, smerter mellom skulderbladene, svimmelhet, idrettsskader, knesmerter, fot/ankel/håndleddsmerter

 

Samarbeid

Kiropraktoren hos oss samarbeider tett med fysioterapeutene på klinikken. Det er ofte behov for trening/ øvelser i tillegg til den kiropraktiske behandlingen, og hos oss har vi tett dialog om felles pasienter.

Dette tverrfaglige samarbeidet er utviklet over lang tid, så man har blitt god på å benytte hverandres spisskompetanse til det beste for pasienten.

Gaute Alstad Sunde

Jeg kan hjelpe

Helge Pedersen

Jeg kan hjelpe

Anders Vien

Jeg kan hjelpe

Gunhild Hervik Thorbjørnsen

Jeg kan hjelpe

Nina Stiles

Jeg kan hjelpe

Espen Kveli

Jeg kan hjelpe

Øyvind Skarsaune

Jeg kan hjelpe

Gunnvor Halmøy

Jeg kan hjelpe

Glenn Angelsen

Jeg kan hjelpe

Bestill en time 

Trondheim Idrettsklinikks behandlere har svært god kompetanse innen diagnostikk og kartlegging av årsak til smerte og plager.

Om kiropraktoren

Kiropraktoren er primærkontakt med selvstendig behandleransvar på lik linje med leger og tannleger. Kiropraktoren kan derfor oppsøkes uten legehenvisning. Som primærkontakt kan kiropraktoren henvise både til bildeundersøkelser og til spesialisthelsetjenesten ved behov.

 

Utdanning

Kiropraktorens utdannelse er normert til 5 år på universitet etterfulgt av 1 års obligatorisk turnustjeneste.
Hovedmålsettingen ved kiropraktorbehandling er å gjenopprette normal funksjon og redusere smerte i muskel og skjelettapparatet.

Hovedredskapet til kiropraktoren er manipulasjon utført med hendene som anvendes sammen med en rekke andre behandlingsteknikker og rehabiliterende øvelser. Vårt mål er å optimere pasientens helse, og legge til rette for god livskvalitet.

 

Spesifikk kiropraktisk manipulasjonsbehandling

  • spesifikk leddbehandling
  • tøyninger
  • triggerpunktbehandling
  • nevromuskulære teknikker
  • stabiliserende trening
  • øvelser, råd og veiledning

 

Leddbehandling og manipulasjonsbehandling

De fleste forbinder kiropraktorbehandling med at det «knaker» i ryggen. Dette kalles ofte leddfrigjørende behandling, en justering eller manipulasjonsbehandling. Selve lyden oppstår når et vakum i leddet slipper og det frigjøres gass inne i leddkapselen.

Selve manipulasjonsgrepet blir utført med så stor hurtighet, liten kraft og liten vektarm som mulig. Dette oppleves sjeldent som smertefullt og behandlingsmetoden er trygg og effektiv.

Bedre helse

Siste fra Facebook

Mange anser bevegelighet som en naturlig del av oppvarming før trening. Spørsmålet er hvor bevisst trenere og utøvere er med tanke på øvelsesutvalg, utførelse og effekt. Kan økt bevegelighet redusere risiko for skade og bedre forutsetninger for optimal teknikk? VI tar presentasjonen og diskusjonen teoretisk, med påfølgende presentasjon praktisk av hvordan bevegelighet kan brukes som oppvarming og restitusjon.

Temakvelden er åpen for alle; enten du er utøver, mosjonist, trener, helsepersonell eller bare nysgjerrig!

Det er begrenset med antall plasser, så her er det først til mølla!

Pris: 150 kr

Bindende påmelding via e-post til post@tiforalle.no
...

Temakveld: kan bevegelighet påvirke prestasjon&teknikk i idrett?

april 10, 2018, 5:30pm - april 10, 2018, 7:30pm

Mange anser bevegelighet som en naturlig del av oppvarming før trening. Spørsmålet er hvor bevisst trenere og utøvere er med tanke på øvelsesutvalg, utførelse og effekt. Kan økt bevegelighet redusere risiko for skade og bedre forutsetninger for optimal teknikk? VI tar presentasjonen og diskusjonen teoretisk, med påfølgende presentasjon praktisk av hvordan bevegelighet kan brukes som oppvarming og restitusjon. Temakvelden er åpen for alle; enten du er utøver, mosjonist, trener, helsepersonell eller bare nysgjerrig! Det er begrenset med antall plasser, så her er det først til mølla! Pris: 150 kr Bindende påmelding via e-post til post@tiforalle.no

View on Facebook