4000 1346 post@tiforalle.no

Våre kurs og seminar

Trondheim Idrettsklinikk arrangerer og tilbyr kurs og seminar innen trening, helse, livsstil og rehabilitering.

Dette er ulike kurs/seminarer med stor variasjon i tema, og er rettet mot både fysioterapeuter/andre behandlere, idrettsutøvere/mosjonister, trenere/foreldre/lag i topp og bredde.

Trondheim Idrettsklinikk har et stort engasjement for skadeforebygging og prestasjonsutvikling. Vi tilbyr derfor samarbeidsavtaler med klubb/lag. Vi skreddersyr pakkeløsninger som møter klubbens eller lagets behov.

Vi tilbyr praktisk og teoretisk undervisning om basistrening, skadeforebygging, styrketrening, kosthold/ restitusjon, akuttbehandling av skader og enkle tapeteknikker. Om ønskelig, kan vi også lage individuelle opplegg, og følge utøvere over tid.

Nina Stiles

Jeg kan hjelpe

Espen Kveli

Jeg kan hjelpe

Anders Vien

Jeg kan hjelpe

Glenn Angelsen

Jeg kan hjelpe

Andrea Tangen

Jeg kan hjelpe

Gaute Alstad Sunde

Jeg kan hjelpe

Gunhild Hervik Thorbjørnsen

Jeg kan hjelpe

Øyvind Skarsaune

Jeg kan hjelpe

Gunnvor Halmøy

Jeg kan hjelpe

Helge Pedersen

Jeg kan hjelpe

Trondheim Idrettsklinikks behandlere har svært god kompetanse innen diagnostikk og kartlegging av årsak til smerte og plager.

Engasjert og kompetent

Kontakt oss

Til timebestilling 

Har du noe på hjertet?

Siste fra Facebook

I dag har vår fysioterapeut Øyvind Skarsaune vært på Nextgen samling på Olympiatoppen i Oslo. I dag fikk vi en sterk historie fra lege Fredrik Bendiksen fortelle om sin karriere som lege i toppidretten og det siste årets utfordringer, Lars Kolsrud delte sine erfaringer med "hva gjør man når det som ikke skal skje skjer" og Vibeke Skofterud om sine idrettskarriere og hva som skal til for å nå sine mål. ...

View on Facebook