4000 1346 post@tiforalle.no

Våre kurs og seminar

Trondheim Idrettsklinikk arrangerer og tilbyr kurs og seminar innen trening, helse, livsstil og rehabilitering.

Dette er ulike kurs/seminarer med stor variasjon i tema, og er rettet mot både fysioterapeuter/andre behandlere, idrettsutøvere/mosjonister, trenere/foreldre/lag i topp og bredde.

Trondheim Idrettsklinikk har et stort engasjement for skadeforebygging og prestasjonsutvikling. Vi tilbyr derfor samarbeidsavtaler med klubb/lag. Vi skreddersyr pakkeløsninger som møter klubbens eller lagets behov.

Vi tilbyr praktisk og teoretisk undervisning om basistrening, skadeforebygging, styrketrening, kosthold/ restitusjon, akuttbehandling av skader og enkle tapeteknikker. Om ønskelig, kan vi også lage individuelle opplegg, og følge utøvere over tid.

Espen Kveli

Jeg kan hjelpe

Anders Vien

Jeg kan hjelpe

Gaute Alstad Sunde

Jeg kan hjelpe

Helge Pedersen

Jeg kan hjelpe

Øyvind Skarsaune

Jeg kan hjelpe

Glenn Angelsen

Jeg kan hjelpe

Gunhild Hervik Thorbjørnsen

Jeg kan hjelpe

Nina Stiles

Jeg kan hjelpe

Gunnvor Halmøy

Jeg kan hjelpe

Trondheim Idrettsklinikks behandlere har svært god kompetanse innen diagnostikk og kartlegging av årsak til smerte og plager.

Engasjert og kompetent

Kontakt oss

Til timebestilling 

Siste fra Facebook

Mange anser bevegelighet som en naturlig del av oppvarming før trening. Spørsmålet er hvor bevisst trenere og utøvere er med tanke på øvelsesutvalg, utførelse og effekt. Kan økt bevegelighet redusere risiko for skade og bedre forutsetninger for optimal teknikk? VI tar presentasjonen og diskusjonen teoretisk, med påfølgende presentasjon praktisk av hvordan bevegelighet kan brukes som oppvarming og restitusjon.

Temakvelden er åpen for alle; enten du er utøver, mosjonist, trener, helsepersonell eller bare nysgjerrig!

Det er begrenset med antall plasser, så her er det først til mølla!

Pris: 150 kr

Bindende påmelding via e-post til post@tiforalle.no
...

Temakveld: kan bevegelighet påvirke prestasjon&teknikk i idrett?

april 10, 2018, 5:30pm - april 10, 2018, 7:30pm

Mange anser bevegelighet som en naturlig del av oppvarming før trening. Spørsmålet er hvor bevisst trenere og utøvere er med tanke på øvelsesutvalg, utførelse og effekt. Kan økt bevegelighet redusere risiko for skade og bedre forutsetninger for optimal teknikk? VI tar presentasjonen og diskusjonen teoretisk, med påfølgende presentasjon praktisk av hvordan bevegelighet kan brukes som oppvarming og restitusjon. Temakvelden er åpen for alle; enten du er utøver, mosjonist, trener, helsepersonell eller bare nysgjerrig! Det er begrenset med antall plasser, så her er det først til mølla! Pris: 150 kr Bindende påmelding via e-post til post@tiforalle.no

View on Facebook