4000 1346 post@tiforalle.no

Øyvind

Fysioterapeut | Partner Bestill timeLes mer

Øyvind Skarsaune

Fysioterapeut og partner i Trondheim Idrettsklinikk.

 

Fysioterapeut for Byåsen Håndball Elite og basistrener for Olympiatoppen Midt-Norge.

 

 

Mini CV:

Ferdig utdannet fysioterapeut 2010, med bachelor cum laude fra Saxion Universitet Enschede, Nederland. Jobbet i privat praksis siden 2010, jobbet med bedriftshelsetjeneste og vært tilknyttet idrettslag.

Kompetanse innen aktiv rehabilitering og idrettspesifikk trening. Kursing i idrettsmedisin fra Norsk Idrettsmedisinsk Institutt (NIMI, trinn 1 og 2), kurs fra Olympiatoppen Vest-Norge og Midt-Norge. Øyvind er fra 2016 deltager i Olympiatoppens NEXT-GEN program og en av behandlerne i Olympiatoppens eksterne behandlernettverk.

 

Spesialisering / Kompetanse:

Aktiv rehabilitering av skader og tilstander, idrettsspesifikk trening. Øyvind benytter sin kompetanse innen aktiv rehabilitering og idrettspesifikk trening til å skreddersy et optimalt behandlingsforløp.

I tillegg til trening benytter Øyvind sportstape, kinesiotape, trykkbølge og nåler til behandling av dine plager. Godkjent behahandler av Idrettenshelsesenter og deres skadetelefon.

 

Egen idrettserfaring:

Spilt håndball og fotball aktivt, deltatt på langløpet Marcialonga 5 ganger, styrketrening.

 

Egne interesser:

Friluftsliv, basistrening, klatring, løping, langrenn og svømming.

 

Send meg en melding eller
bestill en time under

Send meg en melding

7 + 7 =

Øyvind Skarsaune

Øyvind Skarsaune

Fysioterapeut | Partner

Bestill en time 

%

Hva sier kundene?

Løftet treningen min til et nytt nivå

Jeg har opplevd Andrea som en personlig trener med mye kunnskap og entusiasme for trening, spesielt funksjonell styrketrening. Hun hjalp meg med å finne fram til treningsformer jeg virkelig elsker og samtidig har gitt meg veldig gode resultater! Hun har vært både lydhør for tilbakemeldinger fra meg samtidig som hun har pushet meg videre og Les videre

Espen 5. januar 2015

Behandling og rehabilitering

Siste fra Facebook

Mange anser bevegelighet som en naturlig del av oppvarming før trening. Spørsmålet er hvor bevisst trenere og utøvere er med tanke på øvelsesutvalg, utførelse og effekt. Kan økt bevegelighet redusere risiko for skade og bedre forutsetninger for optimal teknikk? VI tar presentasjonen og diskusjonen teoretisk, med påfølgende presentasjon praktisk av hvordan bevegelighet kan brukes som oppvarming og restitusjon.

Temakvelden er åpen for alle; enten du er utøver, mosjonist, trener, helsepersonell eller bare nysgjerrig!

Det er begrenset med antall plasser, så her er det først til mølla!

Pris: 150 kr

Bindende påmelding via e-post til post@tiforalle.no
...

Temakveld: kan bevegelighet påvirke prestasjon&teknikk i idrett?

april 10, 2018, 5:30pm - april 10, 2018, 7:30pm

Mange anser bevegelighet som en naturlig del av oppvarming før trening. Spørsmålet er hvor bevisst trenere og utøvere er med tanke på øvelsesutvalg, utførelse og effekt. Kan økt bevegelighet redusere risiko for skade og bedre forutsetninger for optimal teknikk? VI tar presentasjonen og diskusjonen teoretisk, med påfølgende presentasjon praktisk av hvordan bevegelighet kan brukes som oppvarming og restitusjon. Temakvelden er åpen for alle; enten du er utøver, mosjonist, trener, helsepersonell eller bare nysgjerrig! Det er begrenset med antall plasser, så her er det først til mølla! Pris: 150 kr Bindende påmelding via e-post til post@tiforalle.no

View on Facebook