4000 1346 post@tiforalle.no

Sunnere livsstil?

Bestill timeLes mer

Personlig trening

Er du mosjonist, idrettsutøver eller ønsker du deg et
sprekere og sunnere liv?

Ønsker du veiledning til å sette deg mål og
deretter hjelp til å nå disse?

Et samarbeid med en PT kan være løsningen.

Vi tør påstå at det finnes få personlige trenere med like lang fartstid som Andrea 

Hun har gjennomført over 1000 timer personlig trening, og har snart 15 års erfaring fra treningsbransjen.

Bestill en time 

Hun har god og variert utdanning, og lang erfaring med mange ulike treningsformer. Hun er en meget dyktige motivator, og har en faglig integritet som tilsier at hun gjør alt hun kan for å hjelpe deg til målet, uavhengig av ditt nivå.

I tillegg er vår testleder Espen veileder for utholdenhetstrening for folk som ønsker å få mer igjen av tiden de investerer i denne treningsformen. Han er også instruktør i langrennsteknikk på høyt nivå.

 

Les mer om Andrea og Espen

Hva er personlig trening?

Det er en treningsform hvor du får kontinuerlig individuell oppfølging gjennom hele treningsøkten, og du får ekstra inspirasjon og motivasjon, i tillegg til å være trygg på at du trener riktig. Personlig trening er en treningsform som oppstod i USA, og spredde seg etter hvert til de største byene i Europa, og nå de senere årene blitt mer og mer populært i Norge.

Innledningsvis gjennomfører den personlige treneren en samtale for å kartlegge den enkelte sine forutsetninger, behov, ønsker og mål. Deretter skreddersys et treningsopplegg basert på dette. Vår personlige trener har også god kompetanse og erfaring innen kosthold og livsstilsendring, og kan være rådgivende også på dette område.

Hvem passer personlig trening for?

Personlig trening passer for alle, uavhengig av ferdighetsnivå eller tidligere erfaring. Har man trent mye før, er det gjerne en fordel at nye øyne ser på treningsopplegget for å kunne oppleve videre framgang. Er man ny, vil det alltid være fordelaktig å få kyndig veiledning i gjennomføringen av treningen, samt å få et individuelt tilrettelagt treningsprogram basert på mål og forutsetninger.

Ved Trondheim Idrettsklinikk samarbeider vår personlige trener tett med klinikkens testansvarlig, og vil kunne sy sammen pakker som også inkluderer testing av bl.a oksygenopptak og laktatprofil. Det er også et kontinuerlig samarbeid med klinikkens fysioterapeuter, som kan være rådgivende når det er spesielle hensyn å ta med tanke på skader og andre lidelser i muskel –og skjelettsystemet. Vi har også Granåsen legesenter vegg i vegg, om det skulle være behov for konsultasjon hos lege.

Hvorfor personlig trening?
  • Etter en innledende kartleggingssamtale, skreddersys et treningsopplegg som er tilrettelagt den enkeltes forutsetninger, behov, ønsker og mål. Dette er en forutsetning for å kunne få best mulig motivasjon til varig treningsglede.
  • Den personlige treneren sørger for optimal utnyttelse av tiden, for best mulig effekt på kortest mulig tid.
  • Det er den personlige trenerens oppgave å sørge for at treningen blir motiverende.
  • Man får kontinuerlig veiledning i gjennomføringen av øvelsene, som optimaliserer effekten og reduserer risikoen for skader.
  • Det er opp til hver enkelt å avgjøre antallet timer og hyppigheten av avtaler med den personlige treneren.
  • Det er den personlige trenerens oppgave å ha kontroll på progresjonen, og denne skal dokumenteres. Det å få synliggjort framgangen oppleves som motiverende.

Priser

PT spesialist:

Timepris: 800-900,-

3 timer: 750-850,- pr time
(inkludert oppstartssamtale/ kartlegging)

10 timer eller mer: 650-750,- pr time
(inkludert oppstartssamtale/ kartlegging)

Til timebestilling 

 
 
 
 

Siste fra Facebook

Mange anser bevegelighet som en naturlig del av oppvarming før trening. Spørsmålet er hvor bevisst trenere og utøvere er med tanke på øvelsesutvalg, utførelse og effekt. Kan økt bevegelighet redusere risiko for skade og bedre forutsetninger for optimal teknikk? VI tar presentasjonen og diskusjonen teoretisk, med påfølgende presentasjon praktisk av hvordan bevegelighet kan brukes som oppvarming og restitusjon.

Temakvelden er åpen for alle; enten du er utøver, mosjonist, trener, helsepersonell eller bare nysgjerrig!

Det er begrenset med antall plasser, så her er det først til mølla!

Pris: 150 kr

Bindende påmelding via e-post til post@tiforalle.no
...

Temakveld: kan bevegelighet påvirke prestasjon&teknikk i idrett?

april 10, 2018, 5:30pm - april 10, 2018, 7:30pm

Mange anser bevegelighet som en naturlig del av oppvarming før trening. Spørsmålet er hvor bevisst trenere og utøvere er med tanke på øvelsesutvalg, utførelse og effekt. Kan økt bevegelighet redusere risiko for skade og bedre forutsetninger for optimal teknikk? VI tar presentasjonen og diskusjonen teoretisk, med påfølgende presentasjon praktisk av hvordan bevegelighet kan brukes som oppvarming og restitusjon. Temakvelden er åpen for alle; enten du er utøver, mosjonist, trener, helsepersonell eller bare nysgjerrig! Det er begrenset med antall plasser, så her er det først til mølla! Pris: 150 kr Bindende påmelding via e-post til post@tiforalle.no

View on Facebook