4000 1346 post@tiforalle.no

Sindre G. Østerås

Fysisk trener for Trondheim Idrettsklinikk, fagansvarlig kraft/ styrke for Olympiatoppen Midt-Norge

Mini CV

Studerte bachelor og master i kroppsøving og idrettsvitenskap ved Nord Universitet fra høsten 2009 til våren 2014. I tillegg til denne utdannelsen har han trenerkurs i styrkeløft og har også publisert flere vitenskapelige artikler knyttet til styrke og prestasjon i idrett.

Startet høsten 2014 i jobben som fagkonsulent styrke/kraft i olympiatoppen Midt-Norge. Sindre har gjennom denne jobben fått bred erfaring med å tilpasse styrke -og eksplosivitetstrening til ulike idretter og målsetninger. I tillegg har han siden 2015 jobbet som forsker ved Senter for toppidrettsforskning ved NTNU, hvor han har forsket på styrke rettet mot prestasjon i idrett. Ved siden av dette har han også holdt ulike kurs, forelesninger og presentasjoner gjennom Trondheim Idrettsklinikk, ulike høgskoler og universitet. Han har også sammen med kollega Maja Olsen vært prosjektleder for flere ulike tilbud for yngre idrettsutøvere og trenere gjennom sitt private firma og Trondheim Idrettsklinikk.

Erfaring/ Kompetanse

Aktiv utøver (landslagsnivå) og trener (klubbnivå) i styrkeløft.

Treningen kan kjøpes i enkelttimer eller som klippekort og foregår i idrettsklinikkens lokaler i Granåsen. Har du tilgjengelig treningsrom på jobb kan trener også bestilles dit.

Priser PT

1 økt: 1030,- per trening

5 økter: 990,- per trening, 4 950,-

10 økter: 950,- per trening, 9 500,-

20 økter: 900,- per trening, 18 000,-

PT-gruppe: ta kontakt for avtale

NB! 20% rabatt for utøvere/personer under 20 år

Sindre holder også trenerkurs og temakvelder for klubber og idrettslag som ofte er en kombinasjon av teori og praktiske økter. Han kan også ha treningsøkter og foredrag om styrketrening til bedrifter og er vandt til å ha treninger for en større gruppe. Ta kontakt for nærmere avtale og prisforslag!

Sindre G. Østerås

Fysisk trener for Trondheim Idrettsklinikk, fagansvarlig kraft/ styrke for Olympiatoppen Midt-Norge

 

Sindre

Ring meg 99 35 65 00

Bestill en time 

Gunnvor Halmøy

Jeg kan hjelpe

Gaute Alstad Sunde

Jeg kan hjelpe

Sindre G. Østerås

Jeg kan hjelpe

Anne Tamlag

Jeg kan hjelpe

Maja Gunhild Olsen

Jeg kan hjelpe

Glenn Angelsen

Jeg kan hjelpe

Espen Kveli

Jeg kan hjelpe

Nina Stiles

Jeg kan hjelpe

Helge Pedersen

Jeg kan hjelpe

Øyvind Skarsaune

Jeg kan hjelpe

Jørgen Danielsen

Jeg kan hjelpe

Hva sier kundene?

Eksepsjonell god behandling og faglig integritet.

Tusen takk for en eksepsjonell god behandling på min første time i går. Jeg opplevde meget høy grad av faglig kompetanse og fokus på fakta gjennom rene resultater på tester. I tillegg ble jeg spesielt imponert over pågangsmotet og at du konfererte med fastlegen min som henviste meg til videre utredning. Det vitner om stor Les videre

Jonas 18. desember 2014

Behandling og rehabilitering

Siste fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.