4000 1346 post@tiforalle.no

Stine R. Finserås

PT og fysisk trener

Mini-CV:

Fullførte master i bevegelsesvitenskap ved NTNU i 2013 og har siden 2014 jobbet som treningsveileder i treningsbransjen. Studerer fra høsten 2018 fysioterapi ved NTNU.

Har trenerkurs ved Norges vektløfterforbund og Norges håndballforbund, samt rehabtrenerkurs ved Akademiet for Personlig Trening.

Holder kurs i styrke- og eksplosivitetstrening for ungdom gjennom Rema 1000 Akademiet og Trondheim Idrettsklinikk.

Kompetanse:

Stine har lang erfaring med treningsveiledning og basistrening innenfor ballidrett, og har særlig kompetanse innen styrketrening og teknikktrening i olympiske løft.

Egen idrettserfaring:

Utøver og trener for barn og ungdom i Nidelv vektløfting, og har tidligere spilt håndball og fotball i Utleira IL.

Stine Finserås

Stine Finserås

PT og fysisk trener

 

Trondheim Idrettsklinikk

Ring 97 74 78 75

Bestill en time 

%

Hva sier kundene?

Løftet treningen min til et nytt nivå

Jeg har opplevd Andrea som en personlig trener med mye kunnskap og entusiasme for trening, spesielt funksjonell styrketrening. Hun hjalp meg med å finne fram til treningsformer jeg virkelig elsker og samtidig har gitt meg veldig gode resultater! Hun har vært både lydhør for tilbakemeldinger fra meg samtidig som hun har pushet meg videre og Les videre

Espen 5. januar 2015

Behandling og rehabilitering

Siste fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.