4000 1346 post@tiforalle.no

Anders

Fysioterapeut Bestill timeLes mer

Anders Vien

Fysioterapeut ved Trondheim Idrettsklinikk og Norges Orienteringsforbund

 

Ferdigutdannet som første nordmann med en Master of Physiotherapy fra the University of Sydney i 2010. 16 års bakgrunn som skihopper samt en bachelor grad fra Norges Idrettshøgskole fra 2002-2005 med spesialisering innen trenerrollen.

Mini CV:

Befalsskolen for infanteriet 99-00, Norges Idrettshøgskole 02-05 og the University of Sydney 08-10. Fysioterapeut med erfaring fra ortopedisk avdeling Ullevål sykehus, spesialistklinikk innen migrene og hodepine, fotball på elite nivå, rugby, og skihopping. Jobber ved siden av klinikken som fysioterapeut for Norges Orienteringslandslag.

Spesialisering:

Anders har med sin erfaring spesialisert seg på rygg- og nakkeproblematikk i tillegg til hodepine, men ser daglig pasienter med behov for opptrening av andre skader/plager. Han benytter flere manuelle teknikker ved siden av trening i sin behandling. Tilpassing av ortopediske såler, IMS (intramuskulær stimulering/triggerpunktbehandling med nåler) og løpsanalyse.

Egen idrettserfaring:

Fotball, turn, tennis og skihopping.

Egne interesser:

Trening, laksefisker fra 1. juni til 31. august. Har i de senere år bedrevet mye klatring både ute og inne, men trives først og fremst med ski på beina i ulike sammenhenger, nå som mosjonist.

 

Send meg en melding eller
bestill en time under

Trondheim Idrettsklinikk

Send meg en melding

11 + 6 =

Anders Vien

Anders Vien

Fysioterapi med master

Bestill en time 

%

Hva sier kundene?

Løftet treningen min til et nytt nivå

Jeg har opplevd Andrea som en personlig trener med mye kunnskap og entusiasme for trening, spesielt funksjonell styrketrening. Hun hjalp meg med å finne fram til treningsformer jeg virkelig elsker og samtidig har gitt meg veldig gode resultater! Hun har vært både lydhør for tilbakemeldinger fra meg samtidig som hun har pushet meg videre og Les videre

Espen 5. januar 2015

Behandling og rehabilitering

Siste fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.