4000 1346 post@tiforalle.no

Anne Tamlag

Massasjeterapeut Trondheim Idrettsklinikk

Mini CV

Utdannet og Massasjeterapeut i 2018 , Massør MNF i 2016 og Friskvernskonsulent ; herunder kostrådgiver, Friskmassør og bevegelsesinstruktør i 2014 ved Axelsons Body Work School. Oslo.

Treningsveileder kurs ved NIH i 2009 i Oslo/Trondheim.

Medlem av Norges Massasjeforbund.

Holder meg kontinuerlig oppdatert med stadig nye kurs for faglig påfyll og utvikling.

Spesialisering:

Massasjeterapeuten: Mine behandlingsformer er klassiske massasje, revolving/bindevevsmassasje, triggerpunktbehandling, muskelering, muskeltøyning, idrettsmassasje og gravidmassasje.

Friskvernskonsulenten: I tillegg til selve behandling kan jeg gi individuelle råd om trening, tøyning, arbeidsstilling, stressmestring og kosthold som vil være med å øke effekten av behandlingen og virker forebyggende. Jeg tilpasser behandlingen ut fra ditt ønske og behov. Jeg tror på den gode samtalen.

Egen idrettserfaring og interesser:

Langrenn, alpin, håndball, fotball, friluftsliv og basistrening. Glad i å trene ute i skog og mark med ski på beina, løping, styrke og generell allsidig trening. Liker meg ekstra godt i fjellet. Jeg er opptatt av sunn, næringsriktig, ren og fargerik mat. Jeg tror på balanse mellom aktivitet og hvile for hele mennesket.

Jeg brenner for å bruke naturen som treningsrom og for mental hvile.

Bestill time her, så kommer prisene frem

Trondheim Idrettsklinikk

Send meg en melding

9 + 8 =

Bestill en time 

%

Hva sier kundene?

Løftet treningen min til et nytt nivå

Jeg har opplevd Andrea som en personlig trener med mye kunnskap og entusiasme for trening, spesielt funksjonell styrketrening. Hun hjalp meg med å finne fram til treningsformer jeg virkelig elsker og samtidig har gitt meg veldig gode resultater! Hun har vært både lydhør for tilbakemeldinger fra meg samtidig som hun har pushet meg videre og Les videre

Espen 5. januar 2015

Behandling og rehabilitering

Siste fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.