Anders Vien

Anders Vien

  Fysioterapeut | Trondheim Idrettsklinikk

  Fysioterapeut Norges Orienteringsforbund

  Mini CV:

  Ferdigutdannet som første nordmann med en Master of Physiotherapy fra the University of Sydney i 2010. 16 års bakgrunn som aktiv utøver innen skihopping samt en bachelor grad fra Norges Idrettshøgskole.

  Godkjent behandler ved idrettens Helsesenter (Idrettens Skadetelefon)  Fysioterapeut med erfaring fra ortopedisk avdeling Ullevål sykehus, spesialistklinikk innen migrene og hodepine, fotball på elite nivå, rugby, og skihopping. Har jobbet som hopptrener i Kollenhopp og Trønderhopp samt vært fysioterapeut for Norges Orienterings landslag i noen år.

  Spesialisering / kompetanse:

  Anders har med sin erfaring spesialisert seg på rygg- og nakkeproblematikk i tillegg til hodepine, men ser daglig pasienter med behov for opptrening av andre skader/plager. Knær, hofter, skuldre og ankler er også vanlige områder på kroppen som undersøkes og behandles daglig. Han benytter flere manuelle teknikker ved siden av trening i sin behandling. Tilpassing av ortopediske såler og løpsanalyse.

  Egen idrettserfaring:

  Fotball, turn, klatring, tennis og skihopping.

  Egne interesser:

  Foruten mye generell aktivitet de senere år har det blitt bedrevet mye klatring både ute og inne, noe som gjør at kunnskapsnivået om klatreskader blir høyere. Trener ellers med ski på bena om vinteren og joggesko når det er sesong for det.

  Tilbake