Gunnvor Halmøy

Gunnvor Halmøy

  Fysioterapeut | Partner | Trondheim Idrettsklinikk

  Fysioterapeut på kvinnelandslaget i fotball. Fysioterapeut og fagperson i Olympiatoppen Midt-Norge. Spesialist i Idrettsfysioterapi NFF.

  Mini CV:

  Ferdigutdannet i Bergen 1993 og har jobbet i spesialhelsetjenesten med barn, kommune-helsetjenesten, bedriftshelsetjenesten, men har i hovedsak jobbet i privatpraksis. Siden 1997 vært engasjert som fysioterapeut på toppnivå i norsk fotball – toppserie, tippeliga, forskjellige fotballandslag på gutte- og jentesiden samt A-landslag kvinner.

  I tippeligaen jobbet hun heltid som medisinsk leder i Idrettsklubben Start. I Byåsen håndball elite jobbet hun som fysioterapeut/fysisk trener. I dag jobber hun også som medisinsk koordinator, fysioterapeut og fysisk trener på kvinnelandslaget i fotball, fysisk trener/fysioterapeut i Rosenborg kvinner samt fagkonsulent inne fysisk trening i lagspill i OLT Midt-Norge. Holder kurs i bl.a prestasjonsfremmende/ skadeforebyggende trening og idrettsfysoterapi.

  Spesialisering / kompetanse:

  Idrettsfysioterapi. Kompetanse innen trening og rehabilitering, basistrening, fysisk testing, behandling av barn og kvinner.

  Egne interesser:

  Trening ute og inne med squash, fotball, løp i skog og mark samt ski/alpint.

  Tilbake