4000 1346 post@tiforalle.no

Våre kurs og seminar

Trondheim Idrettsklinikk arrangerer og tilbyr kurs og seminar innen trening, helse, livsstil og rehabilitering.

Dette er ulike kurs/seminarer med stor variasjon i tema, og er rettet mot både fysioterapeuter/andre behandlere, idrettsutøvere/mosjonister, trenere/foreldre/lag i topp og bredde.

Trondheim Idrettsklinikk har et stort engasjement for skadeforebygging og prestasjonsutvikling. Vi tilbyr derfor samarbeidsavtaler med klubb/lag. Vi skreddersyr pakkeløsninger som møter klubbens eller lagets behov.

Vi tilbyr praktisk og teoretisk undervisning om basistrening, skadeforebygging, styrketrening, kosthold/ restitusjon, akuttbehandling av skader og enkle tapeteknikker. Om ønskelig, kan vi også lage individuelle opplegg, og følge utøvere over tid.

Nina Stiles

Jeg kan hjelpe

Gaute Alstad Sunde

Jeg kan hjelpe

Glenn Angelsen

Jeg kan hjelpe

Øyvind Skarsaune

Jeg kan hjelpe

Anders Vien

Jeg kan hjelpe

Gunnvor Halmøy

Jeg kan hjelpe

Espen Kveli

Jeg kan hjelpe

Helge Pedersen

Jeg kan hjelpe

Gunhild Hervik Thorbjørnsen

Jeg kan hjelpe

Trondheim Idrettsklinikks behandlere har svært god kompetanse innen diagnostikk og kartlegging av årsak til smerte og plager.

Engasjert og kompetent

Kontakt oss

Til timebestilling 

Siste fra Facebook

Lørdag 7. april leide Stjørdals-Blink Håndball J2005 hele Stjørdalshallen og fylte den med hele 83 håndballglade jenter fra Meråker, Lånke, Fram, Klæbu, Strindheim og Byåsen Håndball. Øyvind Skarsaune var hentet inn for å ha skadeforebyggende trening med jentene og foredrag for trenere og lagledere.

Takk til Kirsti Bekken og Stjørdals-Blink Håndball for at vi fikk lov til å komme!
...

View on Facebook