4000 1346 post@tiforalle.no

Sunnere livsstil?

 

Bestill timeLes mer

Personlig trening

Sprekere hverdag?

Ønsker du veiledning til å sette deg mål og
deretter hjelp til å nå disse?

Et samarbeid med en PT kan være løsningen.

Maja har en tverrfaglig utdannelse innen psykologi, rådgivning og trening som gjør at hun er opptatt av å jobbe med hele mennesket for å skape endring og utvikling.

Hun vil møte og hjelpe deg der du er, og du er velkommen uavhengig av alder og treningsnivå.

”Kommer du til meg skal vi sammen finne ut hva som er riktig og bra trening akkurat for deg, akkurat nå”

Bestill en time 

Treningen kan kjøpes i enkelttimer eller som klippekort og foregår i idrettsklinikkens lokaler i Granåsen. Har du tilgjengelig treningsrom på jobb kan trener også bestilles dit.

Priser
1 økt: 650
5 økter: 600
10 økter: 575

PT-gruppe: 60 min/opptil 15 deltagere: 1500,-

Hva er personlig trening?

Det er en treningsform hvor du får kontinuerlig individuell oppfølging gjennom hele treningsøkten, og du får ekstra inspirasjon og motivasjon, i tillegg til å være trygg på at du trener riktig. Personlig trening er en treningsform som oppstod i USA, og spredde seg etter hvert til de største byene i Europa, og nå de senere årene blitt mer og mer populært i Norge.

Innledningsvis gjennomfører den personlige treneren en samtale for å kartlegge den enkelte sine forutsetninger, behov, ønsker og mål. Deretter skreddersys et treningsopplegg basert på dette. Vår personlige trener har også god kompetanse og erfaring innen kosthold og livsstilsendring, og kan være rådgivende også på dette område.

Hvem passer personlig trening for?

Personlig trening passer for alle, uavhengig av ferdighetsnivå eller tidligere erfaring. Har man trent mye før, er det gjerne en fordel at nye øyne ser på treningsopplegget for å kunne oppleve videre framgang. Er man ny, vil det alltid være fordelaktig å få kyndig veiledning i gjennomføringen av treningen, samt å få et individuelt tilrettelagt treningsprogram basert på mål og forutsetninger.

Ved Trondheim Idrettsklinikk samarbeider vår personlige trener tett med klinikkens testansvarlig, og vil kunne sy sammen pakker som også inkluderer testing av bl.a oksygenopptak og laktatprofil. Det er også et kontinuerlig samarbeid med klinikkens fysioterapeuter, som kan være rådgivende når det er spesielle hensyn å ta med tanke på skader og andre lidelser i muskel –og skjelettsystemet. Vi har også Granåsen legesenter vegg i vegg, om det skulle være behov for konsultasjon hos lege.

Hvorfor personlig trening?
  • Etter en innledende kartleggingssamtale, skreddersys et treningsopplegg som er tilrettelagt den enkeltes forutsetninger, behov, ønsker og mål. Dette er en forutsetning for å kunne få best mulig motivasjon til varig treningsglede.
  • Den personlige treneren sørger for optimal utnyttelse av tiden, for best mulig effekt på kortest mulig tid.
  • Det er den personlige trenerens oppgave å sørge for at treningen blir motiverende.
  • Man får kontinuerlig veiledning i gjennomføringen av øvelsene, som optimaliserer effekten og reduserer risikoen for skader.
  • Det er opp til hver enkelt å avgjøre antallet timer og hyppigheten av avtaler med den personlige treneren.
  • Det er den personlige trenerens oppgave å ha kontroll på progresjonen, og denne skal dokumenteres. Det å få synliggjort framgangen oppleves som motiverende.

Priser

PT spesialist:

Timepris: 800-900,-

3 timer: 750-850,- pr time
(inkludert oppstartssamtale/ kartlegging)

10 timer eller mer: 650-750,- pr time
(inkludert oppstartssamtale/ kartlegging)

Til timebestilling 

 
 
 
 

Siste fra Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.