Anne Tamlag

Anne Tamlag

Massasjeterapeut og Ute-instruktør i Dekktrening og Nordic Training

Mini CV:

Utdannet og Massasjeterapeut i 2018 , Massør MNF i 2016 og Friskvernskonsulent ; herunder kostrådgiver, Friskmassør og bevegelsesinstruktør i 2014 ved Axelsons Institute, Oslo.

Treningsveileder kurs ved NIH i 2009 i Oslo/Trondheim.
UTE – instruktør kurs i 2019 innen Nordic Training og Dekktrening

Holder meg kontinuerlig oppdatert med stadig nye kurs for faglig påfyll og utvikling.

Jeg har også egen praksis i Sluppen Næringspark hvor jeg i tillegg kan tilby bedriftsmassasje.

Spesialisering:

Massasjeterapeuten: Jeg tilbyr bindevev og muskulære behandlingsformer som løser opp i spenninger i muskulaturen og virker avslappende. Mine behandlingsformer er klassisk massasje, idrettsmassasje, bindevevsmassasje, lymfemassasje, gravidmassasje og tøyninger. I tillegg tilbyr jeg bedriftsmassasje og gir bedrifter aktiv hjelp i målet om redusert sykefravær. Som friskvernskonsulent kan jeg også gi individuelle råd om trening, tøyning, stressmestring og kosthold som vil være med å øke effekten av behandlingen og virker forebyggende. Behandlingen tilpasses ut fra ditt ønske og behov.

Egen idrettserfaring og interesser:

Langrenn, alpint, håndball, fotball, friluftsliv og basistrening. Glad i å trene ute i skog og mark og fjell, med ski på beina, løping, dekktrening, styrke og generell allsidig trening. Jeg er opptatt av sunn, næringsriktig, ren og fargerik mat.

Jeg foretrekker å bruke naturen som treningsrom.

Tilbake