Anne Tamlag

Massasjeterapeut Trondheim Idrettsklinikk

Mini CV

Utdannet og Massasjeterapeut i 2018 , Massør MNF i 2016 og Friskvernskonsulent ; herunder kostrådgiver, Friskmassør og bevegelsesinstruktør i 2014 ved Axelsons Institute, Oslo.

Treningsveileder kurs ved NIH i 2009 i Oslo/Trondheim.

UTE – instruktør kurs i 2019 innen Nordic Training og Dekktrening

Holder meg kontinuerlig oppdatert med stadig nye kurs for faglig påfyll og utvikling.

Jeg har også egen praksis i Sluppen Næringspark hvor jeg i tillegg kan tilby bedriftsmassasje.

Spesialisering:

Massasjeterapeuten: Jeg tilbyr bindevev og muskulære behandlingsformer som løser opp i spenninger i muskulaturen og virker avslappende. Mine behandlingsformer er klassisk massasje, idrettsmassasje, bindevevsmassasje og tøyninger. I tillegg tilbyr jeg bedriftsmassasje og gir bedrifter aktiv hjelp i målet om redusert sykefravær. Som friskvernskonsulent kan jeg også gi individuelle råd om trening, tøyning, stressmestring og kosthold som vil være med å øke effekten av behandlingen og virker forebyggende. Behandlingen tilpasses ut fra ditt ønske og behov.


Egen idrettserfaring og interesser:

Langrenn, alpint, håndball, fotball, friluftsliv og basistrening. Glad i å trene ute i skog og mark og fjell, med ski på beina, løping, dekktrening, styrke og generell allsidig trening. Jeg er opptatt av sunn, næringsriktig, ren og fargerik mat.

Jeg foretrekker å bruke naturen som treningsrom.

Send meg en melding

Massasjeterapiskjema
Vær oppmerksom på når du bestiller at jeg holder til på to forskjellige steder.

Hva sier kundene?

Trivsel med treningen

Skulderskaden til vår sønn er endelig tatt på alvor. Med god oppfølging med undersøkelser og tilpasset treningsprogram, kan vi snart se gutten på håndballbanen igjen! De ansatte har vært ærlige, støttende og oppmuntrende underveis i prosessen, noe som er svært viktig i en lang opptreningsperiode. Snart er vi i mål!