Fysioterapi

Vi holder til i Toppidrettssenteret i Granåsen og tar i mot alle pasientgrupper.

Trondheim Idrettsklinikk tilbyr fysioterapi utøvet av offentlig autoriserte fysioterapeuter i tråd med Helsepersonelloven og Norsk Fysioterapeutforbunds retningslinjer. Tilbudet drives både med og uten støtte / refusjon fra det offentlige, men du må ikke nødvendigvis ha henvisning fra lege for å komme til oss.

Vi har lang erfaring med opptrening og rehabilitering etter akutte skader, belastningsrelaterte og kroniske lidelser, samt etter ortopediske operasjoner.

Våre behandlere bruker god tid på undersøkelse og sykehistorie for å kunne legge opp et presist behandlingsopplegg.

Ved Trondheim Idrettsklinikk er aktiv rehabilitering/trening den viktigste behandlingsmetoden og vektlagt i all form for tilnærming. Aktivitetsmedisin er godt dokumentert vitenskapelig, og vi mener det vil gi deg som pasient den beste forutsetningen for å bli frisk/skadefri og uavhengig av videre oppfølging av behandlere

Når det er indikasjon for at annen behandling vil redusere behandlingstiden, tilbyr vi også andre behandlingsteknikker innenfor fysioterapi.

Ved Trondheim Idrettsklinikk vektlegger vi tverrfaglig arbeid. Vi samarbeider tett med legene ved Granåsen Legesenter som er vegg i vegg, samt med fagpersoner i Olympiatoppen Midt-Norge. Vi er engasjerte som fysioterapeuter i regional- og nasjonal toppidrett og er opptatt av nært samarbeid med våre pasienters eventuelle trenere og pårørende for å optimalisere treningen under rehabiliteringen.

To av våre fysioterapeuter (Gaute Alstad Sunde og Helge Pedersen), har kommunal driftsavtale, med refusjonsrett. Du finner mer informasjon om dette og priser til våre private fysioterapeuter når du bestiller time via online booking, eller ta kontakt på tlf. 40001346.
Du kan også lese mer om Trondheim kommunes fysioterapitilbud her:
https://www.trondheim.kommune.no/tema/helse-og-omsorg/helsetjenester/fysioterapi/

Trondheim Idrettsklinikks behandlere har svært god kompetanse innen diagnostikk og kartlegging av årsak til smerte og plager.

Våre fysioterapeuter

Fysioterapi – Behandlingstilbud

Trondheim Idrettsklinikks fysioterapeuter tar i mot alle pasient grupper. Vi har solid kompetanse innen diagnostikk og kartlegging av årsak til smerter og plager, og behandling av disse.

Vi tilbyr profesjonell rehabilitering og fysisk trening for ALLE, vi behandler også idrettsutøvere. Dette vil kunne være medisinsk treningsterapi, slyngetrening, basistrening og styrke –og utholdenhetstrening.

Vi har lang erfaring med opptrening og rehabilitering etter akutte skader, belastningsrelaterte og kroniske lidelser, samt etter ortopediske operasjoner.

Når det er indikasjon for at annen behandling vil redusere behandlingstiden, tilbyr vi også andre behandlingsmetoder, f.eks triggerpunktbehandling med nåler/ IMS, mobilisering av ledd, kinesiotape og tilpassing av såler. En grundig undersøkelse med sykehistorie, funksjonsvurdering og spesifikke tester utgjør fysioterapeutens fundament for valg av opptrening, behandling og forebyggende tiltak.

Ved Trondheim Idrettsklinikk er aktiv rehabilitering/trening den viktigste behandlingsmetoden og vektlagt i all form for tilnærming. Aktivitetsmedisin er godt dokumentert vitenskapelig, og vi mener det vil gi deg som pasient den beste forutsetningen for å bli frisk/skadefri og uavhengig av videre oppfølging av behandlere. Vi setter deg som pasient i sentrum for å finne og hjelpe deg med dine behov.